Gelijk beginnen!

Bij ons kun je direct starten; dus geen lange wachttijden :) Wij bieden opfrislessen, standaardlessen en spoedlessen aan.

 

GRATIS Proefles

Benieuwd hoe het is les te krijgen bij Potters Drive en wil je advies op maat op basis van een proefles? Ga dan voor een proefles voor slechts €35,- Ga je door met lessen bij Potters Drive? Dan krijg je één les GRATIS!

 

Rijles zonder stress

We zorgen ervoor dat je weet wat je te wachten staat. We geven duidelijke terugkoppeling via een lesvorderingskaart. Zo weet je precies wat je in de lessen goed doet en waar we nog even meer aandacht op gaan besteden. Ook bespreken we verkeerssituaties via ons unieke instructie camerasysteem.

 

Betaalgemak

Kies wat jou het beste uitkomt! Gespreid betalen? Ja, dat kan in 2 termijnen. Hoe werkt het? Je betaalt altijd je lessen vooruit. Voorbeeld: bij start van 40 lessenpakket betaal je er 20 vooruit. En bij je 20e les, betaal je de volgende 20 lessen.

 

Rijlessen plannen

Wij gebruiken PlanGo. Je kan via WhatsApp met ons een rijles afstemmen! We raden het altijd aan om meerdere rijlessen aansluitend te plannen, want enkele rijlessen gaat namelijk ten koste van de kwaliteit van de rijlessen.

 

Rijles in de omgeving

Potters Drive geeft rijles in de omgeving Rijnsburg, Leiden, Katwijk, Valkenburg, Noordwijk, en een deel van de bollenstreek.

 

Handig formaat auto

Niet onbelangrijk, we rijden in een handig formaat auto. Hierdoor is het niet moeilijk om je voertuigbeheersing onder de knie te krijgen en kan je vooral lekker jezelf richten op het rijden en de verkeerssituaties, dan dat je aan het worstelen bent met de auto.