Bekijk hier enkele reviews van anderen die jou zijn voorgegaan:

Jari Tilma

Leren rijden met Potters drive was verrassend in het begin en later ook best goed ook al kon het frustrerend zijn, maar dat hoort bij het leren. M'n rij instructeur wist ook wel goed om te gaan met mijn autisme en kon zich aanpassen om met mij te communiceren. All en all wil ik zeggen dat ik dankzij Potters drive na het harde werk en van fouten leren dat ik m'n rij examen in een keer wist te halen. Echt een geweldige rij school.

     

Unique de Graaf

De rijlessen met Peter waren altijd super gezellig! Wat ik zelf ook heel fijn vind is dat hij jou als leerling veel zelf uit laat proberen. Tuurlijk grijpt hij in als het fout gaat, maar op die manier leer je heel veel van je fouten. Als je voor een gezellige en goede rij-instructeur wilt gaan, ben je bij Peter op het goede adres!

     

Quinn Berkouwer

Oktober 2023 geslaagd! Duidelijke uitleg en leuke lessen! Echt een aanrader!

     

Amy Bernoski

Al vanaf de eerste proefles was de sfeer in de auto heel gezellig. Ik kon het erg goed met Peter vinden en dat zorgde voor een rustgevende atmosfeer, wat voor mij het leren van iets heel spannends makkelijker maakte. Als iemand die snel gaat stressen was het dus erg fijn dat Peter zorgde voor deze gemakkelijke leeromgeving, waarin ik kon leren van mijn fouten zonder dat hij boos werd:) De lessen zelf waren ook goed, Peter legde alles duidelijk uit, en als het dan nog niet ging, ging hij op zoek naar een andere manier om het uit te leggen totdat ik het snapte en kon. ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ en een halve ster.

     

Annemiek Minnes

Mijn rij-opleiding bij peter potter heb ik als zeer positief ervaren, mijn rij-instructeur peter heeft mij fantastisch begeleidt. instructeur die de tijd voor je neemt en duidelijk aangeeft wat hij van je verwacht de komende lessen. En hij neemt de tijd als iets niet begrijpt en hij licht het meer keer uitlegt en ook aan mij liet zien hoe je best kan rijden. Peter is heel rustig instructeur, een heel aardig man. Je mag in de auto ook je eigen muziek luister of gezellig naar de radio luister. Ik geef peter ook 5 stèren ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ dat het heel positief ervaren heb.

     

Marie-Lisa Kroijmans

Mijn ervaring bij Pottersdrive beviel heel goed. De lessen waren heel leerzaam, veel geleerd en gedaan en heb daardoor mijn praktijk examen ook in een keer gehaald! Een aanrader!! K