Waarom Potters Drive?

Op deze pagina ontdek jij de voordelen en redenen waarom Potters Drive de rijschool is om zonder stress je rijbewijs te halen.

SpeakerCamera
Wat maakt ons
zo bijzonder?
Wij zijn gemotiveerd & enthousiast om iedereen zo snel en veilig mogelijk aan een rijbewijs te helpen. Waarbij een stuk gezelligheid zeker belangrijk is. Mede door de enthousiaste verhalen van (oud) leerlingen.

Hier vind je recensies van enthousiaste leerlingen die jou voorgingen. We laten graag de tevredenheid van onze leerlingen voor zichzelf spreken! Maar er er is nog meer...

SpeakerCamera
Verhoog je kansen!
Door kennis, techniek en ervaring te combineren krijg jij de best mogelijke opleiding. Wij hebben een UNIEK instructie camerasysteem, waarbij het Direct Herbeleven van een Verkeerssituatie (de DHV situatie), heel goed besproken kan worden tijdens het geven van de praktijkles. 

In de afgelopen 15 jaar is uit ervaring en onderzoek gebleken dat rijscholen die volledig gebruik maken van de Les instructie camerasystemen, minimaal 15% hogere slagingskans boeken.
SpeakerCamera
Vorderingen tijdens de les
Vorderingen tijdens het halen van je rijbewijs worden bijgehouden via de lesvorderingskaart  Er wordt gewerkt met een instructiekaart waar jouw persoonlijke vorderingen op bijgehouden worden. 

Erg handig, zo weet je precies wat je in de lessen goed doet en waar je nog even wat meer aandacht aan moet besteden.
SpeakerCamera
Bij ons rijles 
zonder stress!
Bij Potters Drive staat rijlessen zonder stress voorop. Dit doen we door voorspelbaarheid en duidelijkheid te creëren. Zo weet jij op voorhand precies waar je aan toe bent en wat je kan verwachten.Doordat je vooraf weet waar je aan toe bent, zorgt dit ervoor dat jij meer ontspannen bent.

Wat kan je nog meer verwachten?
  • Stapsgewijs rijles en instructies krijgen
  • Een ontspannen sfeer in de auto
  • Een grapje tussendoor
  • Af en toe een Mc Drive (why not?) 

Want... als je meer ontspannen bent, dan leer je beter. Het resultaat? Je hebt sneler je rijbewijs in handen en je hebt geen stress ervaren tijdens het behalen van je rijbewijs. Nice he?
SpeakerCamera
Pakket afgestemd 
dat past bij jou
Of je nu 8 uur per week of 2 uur per week rijles wilt, bij Potters Drive passen we het pakket en de planning aan op basis van jouw agenda. Geen zorgen! We bieden flexibiliteit zodat je direct kunt beginnen met rijlessen, op het moment dat het jou uitkomt. 

Na een succesvolle proefles kunnen we meteen de vervolglessen plannen, waardoor je zo snel mogelijk op weg bent naar het behalen van je rijbewijs. Geen gedoe meer op de fiets in de regen, maar comfortabel en snel met de auto.
Tevreden klanten
Maar liefst 95% van onze klanten beveelt ons aan bij familie of vrienden!